Nå kan du få fotograf og journalisttjenester fra Tektagon

[Denne teksten er innholdsmarkedsføring for tjenester som OGP-Freelance og Tektagon tilbyr]


Tektagon og OGP-Freelance går sammen om foto, video, design og journalistikktjenester

Trenger du bilder, video, journalistiske tekster eller rådgivning innen journalistikk og innholdsmarkedsføring?

Nå utvider Tektagon seg til å ikke bare være blogg med tester av enheter, tanker og nyheter, men også levrandør av bilder, video og journalistiske tekster. Innholdet i bloggen vil forbli uavhengig og jeg vil opplyse (slik jeg har gjort in denne artikkelen) om jeg har bloggposter eller artikler som er sponset.

OGP-Freelance har levert produktfoto i lang tid til ulike nyhetssteder som Droidnytt.no og Egmont. Tektagon tar nå over som merkenavn for bestilling av tekster, bilder, video med mer. Vi skriver enten du vil ha det internt, eller eksternt. Med kunnskap i Adobe sin programvarepakke kan jeg også designe plakater, bryllupsinvitasjoner, promoteringsflagg og annonser som kan brukes av både selskaper og privatpersoner.

Eksempel på bryllupsinvitasjon

Eksempel på bryllupsinvitasjon

Tar du kontakt innen første april vil jeg tilby ekstra gunstige priser på alt fra innholdsmarkedsføring på Tektagon, til bryllupsinvitasjoner og andre trykksaker. Jeg leverer designet, men kan også hjelpe til hvis du trenger en til å trykke for deg.

Er du en bedrift som vil ha borsjyrer kan jeg også designe magasiner og brosjyrer, samt lese korrektur og skrive enkelte tekster.

Ønsker du å vite mer? Ta kontakt enten på mail til oskar.paulsrud@ogpphoto.no eller fyll ut skjemaet