Velkommen til Tektagon

Etter mange år som redaktør for Droidnytt, ønsker jeg å skrive bredere om teknologi. Jeg ønsker å dekke hele spekteret, ikke bare Android-telefoner. Igjennom flere år har jeg opparbeidet meg bekjentskap til mobilnorge. Nå ønsker jeg å dele min kunnskap og lære om hele teknologinorge sammen med dere. Tektagon kommer til å være en plattform for ny teknologi og mine tanker om fremtiden. I starten kommer jeg til å ta dere med på min reise mens jeg skriver bacheloroppgave om automatisering innen journalistikken, men også tester av telefoner og andre dubeditter jeg får tak i. 

Samsung Galaxy S7 Plus Foto: Oskar Gårdsrud Paulsrud (droidnytt.no)

Samsung Galaxy S7 Plus Foto: Oskar Gårdsrud Paulsrud (droidnytt.no)

Mitt hjerte kommer alltid å banke for mobiltelefoner, men denne bloggen er her så jeg, og dere kan lære mer om ikke bare det. Det skal være åpent for å skrive om alt mulig. Noen dager kan være kun et bilde med tanker om kvaliteten på mobilkameraet jeg tok det med, mens andre kan være en lengre utdyping om et spennende produkt som for eksempel Podbike som jeg så på en prototyp av i Sandnes for Smart+ i sommer. 


Har du et forslag om hva jeg skal skrive om? kommenter under, eller ta kontakt med meg på e-post. oskar.paulsrud@ogpphoto.no